Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Веселівська громада» (код ЄДРПОУ: 05387305) був реорганізований і увійшов до складу Чмирівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Чмирівської громади

Звернення голови Веселівської сільської ради Луганської Ольги Анатоліївни

Дата: 18.03.2020 08:57
Кількість переглядів: 218

Шановнімешканці Веселівської громади!

 

З усією відповідальністю повідомляю: сьогодні загроза, яку несе коронавірус, велика як ніколи. Для інфекції не має значення матеріальний стан чи соціальний статус. Хворіють як усесвітньо відомі політики, актори, так і прості люди. Сьогодні ворог номер один не тільки українського суспільства, але й усього світу — це смертельно небезпечна інфекція, коронавірус.

Світова спільнота не одразу розпізнала масштаби загрози. На гіркому прикладі інших країн ми бачимо, до чого може призвести зволікання. Кожна година може коштувати сотень, ба, навіть тисяч людських життів.

Ми не маємо права чекати масового зараження українців. Рішенням Кабміну 12 березня вперше в історії на всій території Україні ввели карантин, яким запроваджено обмежувальні заходи, а саме :

- закриття навчальних закладів на три тижні на карантин;

- обмеження масових зібрань, зокрема спортивних і культурних;

- закриття кордонів.

Маємо діяти негайно, на випередження.Це той час, коли необхідно не панікувати, а мобілізуватися, зібрати всі сили та допомогти собі, своїм близьким та співгромадянам. Зараз ще є можливість не допустити жахливої трагедії на території всієї України. Успішний досвід інших країн показав, що самоізоляція — найефективніший спосіб запобігання поширенню хвороби. Будьте свідомими, бережіть себе та своїх близьких.

 Закликаю всіх мешканців не бути легковажними. Прошугромадян без особливої потреби не виходити зі своїх домівок.Звертаю Вашу увагу на те, що до групи ризику відносяться особи похилого віку, тому прошу обмежити збори людей у групи до 10 осіб в будь-яких місцях: продуктові магазини, поштове відділення, аптека. Максимально обмежити пересування між населеними пунктами, громадських місцях без крайньої потреби, а також максимально обмежити фізичні контакти. Якщо ви хочете звернутися до керівництва та фахівців виконавчого комітету Веселівської сільської ради, то це можна зробити у телефонному режимі або листом на електронну пошту по будь-яким питанням.  Також рекомендовано скасувати проведення особистого прийому громадян, наради чи засідання, за винятком виключних випадків, максимально переводити в режим телефонних консультацій чи відеоконференцій.

 

Будьте здорові!


           

З соціальних питань можна звертатися за телефонами : +380965181738, +380992316837писати на електронну пошту - veselesilrada@gmail.com

З адміністративних питань звертатися за телефоном : +380958594520, +380973729154

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано